A kész süteményem.
Na de miből is van ? Akkor jöjjenek a hozzávalók , nem kell megijedni nagyon könnyű elkészíteni.
Az egész süti 3 lapból és 1 fajta krémből áll. Annyit már most előre bocsájtok hogy a tejet rizstejporral helyettesítettem . Akkor most jöjjön a leírás.
1, ) lap.
1 pohár kefir
5 evőkanál rizsliszt
2 evőkanál xilit
5 evőkanál darált mák
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 tojás
mákos alap sütés előtt.
2.)lap
1 pohár kefir
5 evőkanál rizsliszt
2 evőkanál xilit
2 evőkanál kakaópor
3 evőkanál karobpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1tojás
1 evőkanál tej
kakaós illetve karobpor alappal készült tészta.
3,)lap
1pohár kefir
5 evőkanál rizsliszt
2 evőkanál xilit
5 evőkanál őrölt mandula
Krém:
8dl rizstejporból készült tejital, 8evőkanál búzadara (meglehet osztani 4 evőkanál búzadara és 4 evőkanál pattogtatott amaránttal )1 teáskanál vanília aroma , 5 dkg xilit, 24 dkg ráma .
A tetejére reszelt étcsokoládé kerül kb, 5dkg mennyiség.
Elkészítés:
Laponként kikeverjük a hozzávalókat és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és sütjük. Előmelegített sütőben 15 perc a sütési idő.
Krém elkészítése.
A búzadarát megfőzzük gríznek és kihűtjük. Mikor már csak langyos belekeverjük a margarint és és a xilitet. Mikor kihűlt megtöltjük a lapokat és hűtőbe tesszük . Másnap szeleteljük.
Nagyon finom ez a süti, mutatós, gratulálok! A blogomba benézel van egy játék, amit ha van kedved te is folytathatsz. puszi
VálaszTörlésSzuper recept :)
VálaszTörlés