5dkg xilit
2db tojás
2dl soja habtejszín
Mascarpone 25dkg
fekete kávé bő 4 adag
piskóta
rum aroma..
piskóta alapja.
6 egész tojás
a képen látható verzió !!!! 3 evőkanál őrült mandula ,4 evőkanál rizsliszt , 1 evőkanál xilit.
A muffin forma kikenéséhez olívaolaj
Elkészítés : A tojásokat nem választjuk ketté mint egyébként szokás , hanem a xilittel jól kikeverjük.
Majd kanalanként hozzáadjuk az őrleményt (mandula) és a rizslisztet.
Olívaolajjal ki kent muffin sütőbe adagoljuk , minden formába 1 kávéskanállal teszünk és sütjük.
megsült tallérok
Ez az adag csak rizsliszttel készült.
Ebben az adagban nem volt mandula , hanem 6 tojás 1 evőkanál xilit 6 evőkanál rizsliszt. Kidolgozása az előbbi módszerrel megegyezik.
krém alapjai.
Elkészítés: A tojást és a xilitet kikeverjük a mascarponeval
félig kész majd a kész desszert.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése