2dl laktózmentes tej
1dl olívaolaj
2evőkanál laktózmentes joghurt
20dkg rizsliszt
5dkg xilit
csipet só
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál gluténmentes sütőpor
Ez a piskóta alapja.
piskóta alapanyagai
összekeverés közbe
A megsült piskóta
Krém :
5dl laktózmentes tej 1,5%
2dl szója habtejszín
1 csomag bourbon vaníliapor
1 csomag gluténmentes vaníliás pudingpor
1 evőkanál xilit
krémalap
továbbá még kell hozzá :
2 dl laktózmentes tej 1,5%
3dl soja habtejszín
rumaroma 1 üveg
2-3 dkg mazsola
10 dkg dió durvára vágott
karobporból készült öntet. Amit egyszerűen csak összekeverünk olívaolajjal és rácsurgatjuk a tetejére ) A karobpor mennyisége púpozott evőkanál annyi olívaolaj amivel simára keverjük.
a kész desszert
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése