2012. január 4., szerda

Somlói galuska (tojás és cukor mentes valamint laktózmentes)


Hozzávalók :
2dl laktózmentes tej
1dl olívaolaj
2evőkanál laktózmentes joghurt
20dkg rizsliszt
5dkg xilit
csipet só
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál gluténmentes sütőpor
Ez a piskóta alapja.
                                                      piskóta alapanyagai

                                                    összekeverés közbe
                                                   A megsült piskóta

Krém :
5dl laktózmentes tej 1,5%

2dl szója habtejszín

1 csomag bourbon vaníliapor
1 csomag gluténmentes vaníliás pudingpor
1 evőkanál xilit
                                                krémalap

továbbá még kell hozzá :
2 dl laktózmentes tej 1,5%
3dl soja habtejszín
rumaroma 1 üveg
2-3 dkg mazsola
10 dkg dió durvára vágott
karobporból készült öntet. Amit egyszerűen csak összekeverünk olívaolajjal és rácsurgatjuk a tetejére ) A karobpor mennyisége púpozott evőkanál annyi olívaolaj amivel simára keverjük.
                                                a kész desszert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése