A leves alapanyagai kezdeti lépések.
Hozzávalók:
15 dkg gomba
2 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyökér
darabka zeller
1 kevéske friss lestyánlevél
kókusz zsír
1 fej vöröshagyma
Elkészítés: Az alapanyagokat konyhakész állapotra hozzuk , majd a kókusz zsíron lefedve megpároljuk az alapanyagokat. Mikor már levet engedett felengedjük annyi vízzel amekkora mennyiséget főzni szeretnénk.
Mikor levesünk majdnem kész belefőzzük az időközben elkészített levesbetétet , ami nem más mint amaránt gombóc.
amarántgombóc alapjai
1 db tojás , annyi őrölt amaránt amennyit felvesz , csípet só, kevéske vega-mix ételízesítő
amarántgombóc összeállítva. (sajnos sok a fény)
leves tálalva.
Az amarántgombóc a grízgombócot váltotta fel , mert az amaránt gluténmentes a búzadara viszont glutént tartalmaz.
A blog főleg cukorbetegek, illetve ételallergiások részére próbál segítséget nyújtani. Receptek és más egyéb hasznos tanácsok mellett. A receptek leírásánál kerülők minden tartósító és szintetikus alapanyagot. Nem titkolom a fűszer és gyógynövények mindennapi használatával is szeretném minél jobban megismertetni blogom látogatóit. Valamint rendszeres olvasóit. Minden fűszernövény gyógynövény, de nem minden gyógynövény fűszernövény.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése