A blog főleg cukorbetegek, illetve ételallergiások részére próbál segítséget nyújtani. Receptek és más egyéb hasznos tanácsok mellett. A receptek leírásánál kerülők minden tartósító és szintetikus alapanyagot. Nem titkolom a fűszer és gyógynövények mindennapi használatával is szeretném minél jobban megismertetni blogom látogatóit. Valamint rendszeres olvasóit. Minden fűszernövény gyógynövény, de nem minden gyógynövény fűszernövény.
2011. augusztus 20., szombat
Csicseriborsó fasírt
Hozzávalók:
20 dkg csicserborsó
1 fej vöröshagyma
1 db tojás
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt koriander
2 mokkáskanál őrölt kömény
1 teáskanál foszfátmentes sütőpor
1 evőkanál víz
só ízlés szerint.
massza összeállítva
sütés előtt
Elkészítés:
Első lépésként a főszereplőt a csicseriborsót leáztatjuk az elkészítés előtt való nap.
Második lépésként a vizet leöntjük a borsóról amit esetleg nem szívott magába , majd megszárítjuk. Mikor megszikkadt botmixer lemixeljük . Majd a hozzávalókat egyenként hozzáadjuk és minden alkotórésszel összeturmixoljuk . Mikor a masszánk készen van fasírt golyókat formálunk belőle és kisütjük.
Saláták mellé vagy előételként tálalhatjuk fel. Egészséges nagyon a csicseriborsó , külön fejezetben kitérek az élettani hatásaira is.
kókusz zsírban sütésközben
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése