2011. augusztus 20., szombat

Csicseriborsó fasírt


Hozzávalók:
20 dkg csicserborsó
1 fej vöröshagyma
1 db tojás
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt koriander
2 mokkáskanál őrölt kömény
1 teáskanál foszfátmentes sütőpor
1 evőkanál víz
só ízlés szerint.
                                              massza összeállítva

                                                  sütés előtt

Elkészítés:
Első lépésként a főszereplőt a csicseriborsót leáztatjuk az elkészítés előtt való nap.
Második lépésként a vizet leöntjük a borsóról amit esetleg nem szívott magába , majd megszárítjuk. Mikor megszikkadt botmixer lemixeljük . Majd a hozzávalókat egyenként hozzáadjuk és minden alkotórésszel összeturmixoljuk . Mikor a masszánk készen van fasírt golyókat formálunk belőle és kisütjük.

Saláták mellé vagy előételként tálalhatjuk fel. Egészséges nagyon a csicseriborsó , külön fejezetben kitérek az élettani hatásaira is.
                                              kókusz zsírban sütésközben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése