Mi is a kókusz zsír? Ismerőseim körében gyakorta hangzik el a kérdés , mi az hol veszed mire jó. S a kérdések hadát még folytathatnám.A kókusz zsíról mindent megtudhatunk a www.kókuszdiéta.hu weboldalon.
Most én csak pársorban írok róla hogy felkeltsem a figyelmet az utána olvasásnak mert nagyon megéri. Személyes tapasztalatból mondom.
"Létezik egy zsír, amelyet minden cukorbeteg félelem nélkül fogyaszthat. Ez pedig a kókusz zsír,segít szabályozni a vércukrot,miáltal csökkenti a betegség hatásait. A kókusz zsír kevesebb terhet ró a hasnyálmirigyre.-enzimek és inzulin nélkül könnyedén felszívódik.-fokozza az inzulin termelést és a vércukor hasznosulását.Kókusz zsír gyarapítja az anyagcserét,miáltal a szervezet több kalóriát éget és súlyt veszít.
Előnyei:immunerősítő; javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiásindexet. Máj epe és bélbetegségeknél ez a zsír ajánlott.
Felhasználása: főzésnél sütésnél egyaránt felhasználható. Sütésnél krémek készítésénél a vajat margarint egy az egybe kilehet váltani a kókusz zsírral.(Saját tapasztalatom mennyiségileg kevesebb kell főzésnél és sütésnél egyaránt. Ez egyéni ízlés szerint mindenki maga dönti el).
A kókusz zsírt több hónapja napi szinten használom de csak pozitív véleményt tudok róla írni, meg szűnt a nehéz teltség érzete a gyomornak.A háttérben látható a kókusz zsír

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése