A rendszeres bevásárlás során akadtam rá a leértékelt gombára mely nagyon kínáltatta magát . A kínálatnak ellenállni nem lehet mert ráadásul még akciós is volt így elhoztam azonnal 2 dobozzal. Ilyen szerencsém ritkán van , dupla kedvezménnyel tudjak vásárolni , akkor úgy gondoltam ennyi szerencse engem is megillethet . Így került levesbe és húsra egyaránt. A maradék 70 dkg ból pedig fasírozótat készítettem.
Az elkészítése az alábbi módon történt. A gombát alaposan megmostam , majd pucoltam hozzá 1 közepes sárgarépát és egy cukkinit. Ezt turmixgépbe össze turmixoltam , majd még adtam hozzá 2 tojást , 2 evőkanál étkezési keményítőt , 4 evőkanál őrölt szezámmagot. Fűszereztem sóval, borssal, diónyi vöröshagymát is tettem hozzá, zöldfűszerként bazsalikomot . Ezt mind szépen összedolgoztam. Ja és lényeg !, most láttam meg képen hogy még adtam hozzá 1 evőkanálnyi fagyasztott medvehagymát is. Ezt majd elfelejtettem.
Az összeállított fasírt alap. Itt jegyzem meg mivel lágy volt a massza ezért kanállal tettem a halmokat a kókusz zsírba , és 2 kanál segítségével forgattam meg illetve szedtem ki.
Sütés közben
A készre sült gombafasírtok
tálalva kínai zöldsalátával és grapefruittal ízesítve .
A blog főleg cukorbetegek, illetve ételallergiások részére próbál segítséget nyújtani. Receptek és más egyéb hasznos tanácsok mellett. A receptek leírásánál kerülők minden tartósító és szintetikus alapanyagot. Nem titkolom a fűszer és gyógynövények mindennapi használatával is szeretném minél jobban megismertetni blogom látogatóit. Valamint rendszeres olvasóit. Minden fűszernövény gyógynövény, de nem minden gyógynövény fűszernövény.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése