Nagyon könnyű vacsora vagy ebéd ételnek megfelel.
Nyári melegben szerintem sokunknak nincs étvágya, vagy nem is tudnánk mit ennénk magyarázat jön. Az ilyen alkalmakra tökéletes a hal. Természetesen frissen elkészítve, amennyiben fagyasztott alapanyaggal dolgozunk a hűtőláncot tartsuk be nehogy valami gond legyen.
Fagyasztott haltörzset használtam. Kiengedés után megfelelően besóztam majd kb.1órát állni hagytam, hűtőbe visszatettem letakarva, Majd jénaiba tettem a következő fűszer növényeket tettem hozzá:
-zsálya levél
-rozmaring
-citrom darabolva (héját alaposan megmosva dolgozunk a héjas citrommal)
-kevéske olíva olaj
-2 dl víz,
Ezeket elhelyeztem a jénaiba, lefedtem előmelegített sütőben kb. 30perc alatt készre párolódik. Az időt nem néztem. Köretnek petrezselymes parázs krumplit készítek. (Sima aprószemű főtt krumpli hivatalos gasztroneve).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése