A múlthónapba megkezdtük a főzőtanfolyamot.
Létszámilag nem vagyunk sokan de annál lelkesebb a kis csapat. Szeretik a különlegességet és az újat. Na még szép hiszen azért jöttek hogy tanuljanak újat és érdekeset. Én azon dolgozok hogy minden alkalommal tudjak valami újat és érdekeset nyújtani. Remélem hogy eddig sikerült , és ezután is sikerülni fog. Általában 3-4 fajta ételt készítünk melyet az elkészülte után közösen el is fogyasztunk és a kis család is kap kóstolót anyafőztjéből. Most próbálok feltölteni fotókat mert azok is készültek , Andinak köszönhetően. Andi a kolléganőm és barátnőm egyszemélybe .
Ez a külső helyszín
gépezet bevetésre készen
készül a mandulás lenmagos tökmagos kenyér
kölesfelfújt sütés előtt
mediterrán ragu ami az egyik kedvenc lett
a desszertünk a kölespuding
munkaközbe
Munkában a kis csapat.
Mi kell még a húsihoz ?
alakul a menü
El is készült , a kis társaság jó ízűen elfogyasztotta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése