20 dkg rizsliszt,5 dkg tönköly-búza liszt
10 dkg kókusz zsír
2 tojás
1 teáskanál xilit
1/2 teáskanál sütőpor.
csípet só.
Elkészítés.A hozzávalókat összedolgozzuk ,mikor összegyúrtuk fél órára hidegre helyezzük. Ezalatt az idő alatt elkészítjük a tölteléket.
Elkészítés. A mazsolát megmossuk és rumban áztatjuk, hozzáöntjük a 2,5 dl vizet. Majd a mákot és a többi száraz anyagot összekeverjük,ezután felfőzzük. Mikor kihűlt a kinyújtott tésztára kenjük, majd feltekerjük.
Tojásfehérjével lekenjük félórát hidegre helyezzük , majd sütjük.
Célszerű a tésztanyújtásához sütőpapírt használni mert egyszerű és nem tapad. Sütőpapírral együtt helyezzük tepsibe és sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése